Heerlijke frisse premix cocktail

Waarom Cocktail Flamingo?

Wij houden van cocktails en de flamingo is een zomerse vogel. Wij zochten naar een ideale combinatie om een heerlijk zomerdrankje te creëren. Flamingo’s komen vooral voor op het Amerikaanse continent. Wij zijn opgegroeid in de jaren ’80 met onder andere Miami Vice. Die waggelende groep flamingo’s in de opener en die knalroze neonkleuren die typisch ’80 zijn.

Daarnaast is de flamingo ook een aparte vogel. Hij heeft twee hele lange, dunne poten en een lange hals als een zwaan. Je vraagt je bij dit dier altijd af: Hoe kan hij zo makkelijk op een been blijven staan? Een flamingo staat op 1 been om lichaamstemperatuur te verlagen. Daarnaast zijn de roze en de rode flamingo prachtig gekleurd. Zacht roze en fel rood.

Daarom bedachten Cocktail Flamingo

De Classic is zachtroze van kleur en de Dark wordt gekleurd door het felrode sap van de zwarte bes. Daarnaast is het een zomerse drank door de kleur, smaak en beleving. De verbazing bij het zien van de flamingo is dezelfde verbazing als bij het drinken van deze lekkere Cocktail.

Cocktail Flamingo is er in twee verschillende smaken

Cocktail Flamingo Classic

Laat je onderdompelen in de zachte tonen van een boeket rozen. Dat klinkt vreemd, maar is het zeker niet. Rozen geven een heerlijk frisse smaak. Zo zacht als een flamingo-veren. Je wil bijna niet anders meer. De rozensmaak is perfect gemixt met een licht mousserende Secco. De bubbels geven een klein bruisend effect.

Soort wijn: Cocktail, Gearomatiseerde drank op basis van wijn
Smaken: Rozensmaak
Alcohol: 8%
Inhoud: 0.75L
Land: Duitsland
Te serveren bij: Als aperitief en avondcocktail. Koud serveren met ijs.

Cocktail Flamingo Dark

Onze Dark-editie heeft naast de sprankelende kleur ook een strakke smaak. De lekker zoete en volle smaak van de zwarte bes geeft net dat extra aan de cocktail. Ook deze editie is perfect gemixt met een licht mousserende Secco.

Soort wijn: Cocktail, Gearomatiseerde drank op basis van wijn
Smaken: Zwarte bessen / Johannisbeeren
Alcohol: 7%
Inhoud: 0.75L
Land: Duitsland
Te serveren bij: Als aperitief en avondcocktail. Koud serveren met ijs.

0